За нас

Jamieson Vitamins

Jamieson Vitamins постојано е изгласан во Канада со најголема доверба за бренд на витамини, и со добра причина: во брзо растечки пазар, ние се издвојуваме од нашата водечка во индустријата посветеност на обезбедување на потрошувачите со најчистите, најбезбедните и најефикасните природни здравствени решенија достапни.

TRU-ID Сертификат

Не е тајна дека Канаѓаните го сметаат Џејмисон за компанија со најмногу доверба во индустријата на витамини и минерали. Една од главните причини за тој успех е нашиот фокус на чисти и квалитетни состојки, затоа ја имаме нашата 360 Pure promise, до нашите клиенти и потрошувачи. За понатамошно зајакнување на оваа посветеност на квалитетот и чистотата, Џејмисон сега е сертифициран и со TRU-ID!

Визија

Подобрување на здравјето и благосостојбата во светот.

Мисија

Раст на нашите брендови, базиран на квалитет и иновативност.

Лидерство во животната средина

Во Џејмисон покрај посветеноста на здравјето на луѓето се води и голема грижа за заштита на животната средина и тоа преку неколку основни начела:

  • Ги исполнуваме сите домашни и меѓународни еколошки регулативи, до степен кој го надминува законскиот минимум
  • Размислуваме за влијанието на новите производи, пакувањето, технологиите и оперативните процедури врз животната средина
  • Поттикнуваме на разговор за заштитата на животната средина внатре и надвор од компанијата преку нашите деловни партнери, добавувачи и односите со клиентите.

Дознајте повеќе за нашата посветеност кон животната средина овде.